Natrag na projekte

Rekonstruirana Velika dvorana Hrvatskog doma

Krajem 2017. godine započelo je višegodišnje ulaganje u Veliku dvoranu Hrvatskog doma, centra kulturne ponude u Križevcima financirano od strane Ministarstva kulture i Grada Križevaca, te Pučkog otvorenog učilišta. 2017. godine nabavljena je i postavljena scenska rasvjetna oprema u dvorani i na pozornici. 2018. pokrečeni su zidovi i postavljeno je novo ozvučenje dok su 2019. godine provedeni ličilački radovi ulaza u dvoranu i prostora iza pozornice, obojana je stolarija unutar dvorane, napravljena sanacija i bojanje parketa te je tapicirano 318 sjedala.
Od 2017. do 2019. godine u dvoranu je uloženo 459 tisuća kuna od čega je 179 tisuća kuna bila sredstva Grada Križevaca, a ostatak Ministarstva kulture i Pučkog otvorenog učilišta Križevci.
U 2020. godini adaptirani su sanitarni čvorovi, garderoba i hodnik iza pozornice, obnovljene su prostorije, stolarija koja vodi u hodnik i na balkon te je na balkonu izniveliran pod i stavljen tepison. Ukupna vrijednost ovih radova iznosila je 315 tisuća kuna.

Ostali projekti